שתף את המתכון:

אסאדו

אוהבים בישול ארוך?? רוצים מחמאות על נתח נימוך וטעים??

המתכוו הזה בדיוק בשבילכם…

*מנה עבור כ6-8 סועדים

מצרכים :

גוש אסאדו ללא עצם 2.5 ק״ג

סירופ מייפל טבעי

מנת אספרסו כפול

מלח

פלפל

צ׳ילי אדום

הוראות הכנה :

1. מערבבים מנת אספרסו כפולה עם 3 כפות של סירופ מייפל ומוסיפים מלח ופלפל .

2. מורחים את הגוש בכל הדפנות עם התערובת שהכנו ומפזרים גרגירי צ׳ילי חריף .

3. מכניסים חשוף למעשנה או לתנור עד טמפ׳ פנימית של 75 מעלות .(מומלץ להשפריץ על הנתח כל חצי שעה מהתערובת שהכנו )

4. מוציאים את הגוש ועוטפים בנייר קצבים / נייר אפיה ומחזירים לתנור עד לטמפ׳ פנימית של 97 מעלות .

5. מוציאים את הנתח ועוטפים עם נייר כסף ונותנים לו מנוחה של 30 דק׳ .

6. פורסים את הנתח וזוללים בהנאה…

בתאבון

 

מתכונים נוספים:

מתכונים

אסאדו

אוהבים בישול ארוך?? רוצים מחמאות על נתח נימוך וטעים?? המתכוו הזה בדיוק בשבילכם… *מנה עבור כ6-8 סועדים מצרכים : גוש אסאדו ללא עצם 2.5 ק״ג

המשך לקרוא »
מתכונים

חזה אווז

1 חורצים פסים לאורך ולרוחב בשומן החזה. 2 יוצקים את השמן למחבת וצורבים את חזה האווז קודם מהצד של השומן למשך כ- 3 דקות מכל צד. …

המשך לקרוא »