אוהבים בישול ארוך?? רוצים מחמאות על נתח נימוך וטעים??
המתכוו הזה בדיוק בשבילכם…
*מנה עבור כ6-8 סועדים
מצרכים :
גוש אסאדו ללא עצם 2.5 ק״ג
סירופ מייפל טבעי
מנת אספרסו כפול
מלח
פלפל
צ׳ילי אדום
הוראות הכנה :
1. מערבבים מנת אספרסו כפולה עם 3 כפות של סירופ מייפל ומוסיפים מלח ופלפל .
2. מורחים את הגוש בכל הדפנות עם התערובת שהכנו ומפזרים גרגירי צ׳ילי חריף .
3. מכניסים חשוף למעשנה או לתנור עד טמפ׳ פנימית של 75 מעלות .(מומלץ להשפריץ על הנתח כל חצי שעה מהתערובת שהכנו )
4. מוציאים את הגוש ועוטפים בנייר קצבים / נייר אפיה ומחזירים לתנור עד לטמפ׳ פנימית של 97 מעלות .
5. מוציאים את הנתח ועוטפים עם נייר כסף ונותנים לו מנוחה של 30 דק׳ .
6. פורסים את הנתח וזוללים בהנאה…
בתאבון