שתף את המתכון:

חזה אווז

1 חורצים פסים לאורך ולרוחב בשומן החזה.

2 יוצקים את השמן למחבת וצורבים את חזה האווז קודם מהצד של השומן למשך כ- 3 דקות מכל צד. …

3 מעבירים לתבנית, שופכים מעל את מחצית השומן שנותר במחבת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות לכ- 10 דקות (לא לייבש את החזה לגמרי – מומלץ להשאיר אותו מעט מדמם).

מתכונים נוספים:

מתכונים

אסאדו

אוהבים בישול ארוך?? רוצים מחמאות על נתח נימוך וטעים?? המתכוו הזה בדיוק בשבילכם… *מנה עבור כ6-8 סועדים מצרכים : גוש אסאדו ללא עצם 2.5 ק״ג

המשך לקרוא »
מתכונים

חזה אווז

1 חורצים פסים לאורך ולרוחב בשומן החזה. 2 יוצקים את השמן למחבת וצורבים את חזה האווז קודם מהצד של השומן למשך כ- 3 דקות מכל צד. …

המשך לקרוא »